• November 3, 2016

Ontdek de Kroatische Kust met de Explorer Cruise

Ontdek de Kroatische Kust met de Explorer Cruise

1024 545 admin

Voor young professionals biedt Sicco Zeno de Explorer Cruise aan. Met deze zeiltocht maken wij stops op 8 plaatsen in Kroatië. Deze cruise bevat:

  • Ontdek de onaangetaste baaien en zwem plekken die je vanuit de boot ziet.
  • Doe mee aan exclusieve excursies en optionele activiteiten.
  • Ontdek de historische verlaten steden langs de Adriatische kust.
  • Geniet van de authentieke Kroatische keuken.
  • Geniet van de muren van de stad Dubrovnik, het nationale park van Mljet

Onze Explorer cruises zijn perfect voor reizigers die een mix willen van relaxen en bezienswaardigheden bekijken. De Explorer reizen duren 7 dagen en vertrekken iedere zaterdag van de steden ExplorerSplit en Dubrovnik. Voor deze tochten heeft u de keuzen uit zeilboten van de exclusieve merken Nautor’s Swan, Bavaria Yachts, Hallberg-Rassy en Contest Yachts.

Wanneer je langs de Kroatische kust vaart, zal uw boot op het prachtige eiland Hvar aanmeren. Waarna u de steden Stari Grad en Hvar stad kunt bezoeken. Hier krijgt u de tijd om het populaire eiland te ontdekken en te genieten van de exclusieve cafés en bars. We zullen ook een bezoek brengen aan Korcula, de geboorteplaats van Marco Polo. Hier krijgt u de kans om de geschiedenis en cultuur van het land te ervaren. In het Mljet National Park komen wij langs de zoutwater rivieren en de hoogste bergen van de Med.

Langs de route zal uw kapitein (indien deze aanwezig is) langs prachtige baaien varen zodat u rustig in de wateren van de Adriatische zee kunt zwemmen. Iedere ochtend worden het ontbijt en de lunch voorbereid. Elke avond bent u vrij om de stad te ontdekken waar wij op dat moment zijn aangemeerd. Onze boten beschikken over douches, wc’s en airconditioning. De Explorer cruises zijn perfect voor mensen die graag willen ontspannen op zee zonder dat er veel andere mensen aan boort zijn.

Wil je liever 7 dagen achter elkaar feesten met leeftijdsgenoten, dat kan met de Navigator Cruise.

Heeft u vragen over de Explorer cruise of over het boeken van deze reis. Neem dan contact op met onze klantenservice.