• December 20, 2016

Feesten met op Zee met de Navigator Cruise

Feesten met op Zee met de Navigator Cruise

1024 768 sicco007

Deze party cruise van Sicco Zeno in samenwerking met Sail Croatia is perfect voor mensen onder de 35 jaar. Veel mensen die van feesten houden kennen de term clubhoppen. Maar ken je ook eilandhoppen. Het is hetzelfde concept alleen in plaats van naar verschillende clubs te gaan ga je langs vele eilanden in Kroatië. Samen met gelijkgezinde reizigers gaan we langs alle grote highlights van de Kroatische kust. Zwem in de meest afgelegen baaien en ontdek historische steden en dorpen. Bekijk de gouden zonsondergang met vrienden terwijl je geniet van een lekker drankje op het denk van de boot. De Navigator cruises vertrekken uit de steden Split en Dubrovnik en meren aan op de volgende plekken: Mljet, Korcula, Hvar, Stari Grad, Makarska en Omis. Onze Navigator tochten maken het mogelijk om de Kroatische kustlijn te ontdekken en neemt je mee naar de beste plekken in Dalmatia. Vanuit de boot kan je een duik maken in de turquoise Adriatische zee. Ontdek de stad Split die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat en de stedelijke muren van de stad Dubrovnik. Iedere plaats heeft zijn eigen spectaculaire nachtleven die je kan ontdekken met de Navigator cruise. Ontbijt en lunch worden iedere dag aan boort klaargemaakt. Iedere avond ben je vrij of te gaan en te staan waar je wil.

Wil je liever een rustigere cruise maken in hetzelfde gebied. Bekijk dan de Explorer cruise.

Mocht je vragen hebben over de reizen die wij aanbieden, neem dan contact op met de klantenservice.