De partners van Sicco Zeno zorgen er samen met ons voor dat u een onvergetelijke reis kan maken. Onze partners bestaan uit zeilbootfabrikanten, boekingsbedrijven, vliegticketvergelijkers en bedrijven waar u een visum online kunt aanvragen.

  • Nautor’s Swan: Oy Nauter AB is de Finse fabrikant van luxe zeiljachten.
    De producent is bekend van de Swan boten. In 1966 werd het bedrijf door Pekka Koskenkylä opgericht. Since de oprichting zijn er meer dan 2000 boten gemaakt.

 

  • Bavaria Yachts: de Duitse jachten producent bestaat sinds 1978 en heeft tot nu toe ongeveer 3500 boten gemaakt. Bavaria maakt 11 zeilboten en 1 catamaran. Ook zijn ze Europa’s grootste zeilbotenfabrikant.

 

 

  • Hallberg-Rassy AB: is de Zweedse fabrikant van de exclusieve en luxe zeilboten. In 1943 werd HR AB opgericht door Harry Hallberg. Sindsdien zijn er 9000 jachten gemaakt. Momenteel maakt HR AB negen jachten.

 

  • Booking.com: bij dit bedrijf is het mogelijk om meer dan 1 miljoen hotelkamers met elkaar te vergelijken en te boeken. Ook werkt booking.com samen met Ctrip het Chinese online reisbureau en Panorama Group, het grootste reisbureau van Indonesië.

 

 

  • Evisumservice: als u een reis naar bijvoorbeeld Turkije maakt heeft u een visum voor het land nodig. Een visum aanvragen kost veel tijd want u moet naar het consulaat van het desbetreffende land. Bij Evisumservice is het mogelijk om het online binnen 5 min aan te vragen.

 

  • Contest Yachts is een Nederlandse zeilbootfabrikant. De eerste zeilboot van Contest was de Flying Dutchman. Contest gelooft in reputatie, het bouwen van de beste boten en het toepassen van de laatste technology. Daarom kiezen wij om te varen met Contest Yachts zeilboten.

 

 

  • Skyscanner: Dankzij skyscanner is het mogelijk om vluchten, hotels en huurauto’s te vergelijken. Op deze manier kunt u de vlucht of hotel kiezen dat het beste bij u past. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt u doorgestuurd naar het bedrijf waar u dan de boeking kan bevestigen.